Haluatko pidemmät, vahvemmat ja runsaammat ripset?

Ripsipidennykset tekevät katseestasi intensiivisemmän, saavat silmäsi näyttämään raikkailta sekä ulkonäkösi aina huolitellulta!

Volyymiripset mullistivat hetkessä maailman ripsimarkkinat Ja suomen vuoden 2014 aikana. Kyse on uudesta asennustekniikasta ja huippukevyistä yksittäisistä kuiduista joita asennetaan viuhkamaisesti omaan luonnonripseen jopa 2-7 kpl.

Volyymiripsien avulla voidaan luoda luonolliset, ripsivärin korvaavat tai jopa kuusi kertaa tuuheammat ripset, silti ne ovat kevyemmät kuin perinteiset ripsienpidennykset.

Ripsipidennysten laittaminen on asiakkaalle rentouttava ja kivuton kokemus. Pidennysten laittoon varataan aikaa noin 2 tuntia, jolloin ripsiin kiinnitetään noin 80-100 ripsikuitua silmää kohden. Tarkka lukumäärä riippuu kunkin asiakkaan omien ripsien määrästä. Ripsen kasvusykli on yleensä 60-100 päivää. Koska ripsikuitu kiinnitetään omaan ripseen, se putoaa aikanaan pois oman ripsen mukana. Huollossa kuituja lisätään lähteneiden tilalle sekä uusiin kasvaneisiin ripsiin. Huoltoväli on tavallisesti noin 3-4 viikkoa.

ripsihuolto forssa